Mafia Wars


Mafia Wars е завладяваща интернет игра, в която ще помогнете на вашата легенда да убива хора от мафиотски вещи. Легендата на легендата вероятно ще изчисти стария му квартал от мафиотските мръсотии. Има сума от 10 обезпокоителни нива, които ви очакват, където ще трябва да убиете всички мафиоти, включително техния шеф. За всяко ниво ще получите възнаграждение с награда, която след това ще можете да използвате, за да отворите основни ремонти или нови спътници, които ще се грижат за вас. По време на престрелката се опитайте да запазите корекции, тъй като по-късно ще ви бъдат необходими. Така че, моля, какво ще кажете да играем!

Mafia Wars е игра, пълнена със стрелба, където играете като бдител за шумолене на добитък, който се бие срещу оскверняването на мафията. Играта предлага много рисунки и ярки нива с различни видове надзорници. Трябва да внимавате с начина, по който използвате вашите изстрели, тъй като запазването им ще се окаже полезно в обезпокоителни битки. Можете дори да отворите много готини оръжия и невероятни партньори, като напредвате в играта. Ще ви направим предложение, което не можете да си позволите да игнорирате: Споделете тази игра с вашите спътници!

В Mafia Wars участвайте в затоплена битка между две асоциации. Може да има само една истинска сила! Изправете се срещу вашите съперници по пътищата и се опитайте да ги насърчите, никой не може да ви помогне! Бихте ли могли да завършите всяко едно от нивата и да гарантирате града?

Вземете оръжията си, позиционирайте се зад блокадата си и се доверете, че враговете ви ще се приближат. Целта на тази игра е да завърши всяко ниво, като преодолее всеки противник в тях. Като характеристика на невероятна асоциация, имате многобройни оръжия, които да държите здраво. Започнете играта, като докоснете улова в основния ляв ъгъл. След това изберете ниво. Има многобройни нива, които можете да играете, но първо трябва да ги отворите. Започнете с основното ниво. Вашите врагове влизат на екрана от дясната страна. Използвайте мишката, за да ги насочите и стреляте. Внимавай! Те ще се опитат да достигнат и унищожат вашата блокада. С всеки враг, когото убиете, вие си набавяте монети. Те могат да се използват за отваряне и основен ремонт на различни оръжия, блокади и изненадващо нови герои! Най-добър късмет!