Funny Bunny Logic


Funny Bunny Logic е страхотна игра с гатанки, в която трябва да направите защитен път за преминаване на зайците. Това е основна игра с един контакт, в която трябва да направите всяка от плочките зелена, като изберете правилната, за да промените всяка една от противоположните плочки в зелена.

Има повече от 40 провокиращи нива за игра, които ще тестват способностите ви за изобразяване, тъй като трябва внимателно да избирате всеки ход. В случай, че изберете плочки бързо, без да обмисляте внимателно кокошката, ще се окажете заседнали и без ходове. Опитайте се да не замръзвате, тъй като има акцент за нулиране, който ви позволява да започнете отново на подобно ниво. Планирайте движенията си и прекарайте тези зайци безопасно.

Очарователна игра с гатанки, подчертаваща зашеметяващ заек, който се нуждае от вашата помощ, за да пресече полето. Обърнете всяка една от плочките в зелено, така че вашият очарователен спътник да може безопасно да пресече във всяко ниво. Забавна игра с гатанки с основни контроли с един бутон, която е разумна за играчите, като се вземат предвид всички неща.

Едно очарователно зайче трябва да мине през гората, за да стигне до членовете на семейството си. Във всеки случай, по пътя на дървесната местност някой пусна рискови примки. Помогнете на заека да го убие в уеб базираната игра Funny Bunny Logic. Решете гатанката, за да погасите огъня. Това ще намери пътя за нашата ушата легенда.

Щастливият заек Робин отиде да посети далечните си членове на семейството, които живеят от другата страна на гората. Разхождайки се по пътя, той срещна много рискови места. В момента вие в играта Funny Bunny Logic трябва да му помогнете да победи този товар от рискови места. Те ще бъдат квадратни примки, разбити на квадрати. В някои от тях ще се види поглъщащ огън. Трябва да решите загадката с цел огънят да изгасне и вашият заек несъмнено може да премине през пространството. За да направите това, щракнете върху квадратите на вашето решение и потърсете избор, който ще задуши клетките.