Airport Rush


Airport Rush е друга хладна въздушна трафика на настолната игра. Вие сте регулаторът на трафика на въздушния терминал и вашата отговорност е да се справите с развитието на самолетите. В момента, когато самолет ще кацне, ще видите символа на екрана. Щракнете върху символа, за да разрешите пристигането. Колкото повече самолети се показват, толкова по-обезпокоително ще бъде да предотвратите ударите. Може спокойно да се каже, че сте готови да контролирате огромния въздушен терминал?

Можете да избирате между три терминала с нарастващ брой ленти за кацане / излитане и танкови станции. Това предполага повече място за въздействие на допълнителни самолети, така че бъдете особено внимателни при изключения шанс да изберете терминал три. Трябва да сте истинска способност за сдружаване, за да доминирате над тази неистовост. Опитайте се да не позволявате на самолетите да разбият и оценят безплатно тази страхотна уеб базирана игра Airport Rush!

Пред нас е друга енергизираща игра Airport Rush, в която ще се справим с авиотерминала. Представете си каква сума е трудна работа, в светлината на факта, че самолетът е обикновен човек за пътувания сред градските райони и нациите и организациите, носещи различни тежести. Всички забележими събития наоколо, кацане, пренасочване на самолета в хранилището, разрешение за премахване на основния регулатор контролира въздушния терминал. Днес имате изключителния шанс, казва благодарение на играта Airport Rush да се окажете особено забележителен човек. Вие ще регулирате изцяло нейната кула за управление на въздушния терминал. Понастоящем разчита на вас как самолетите ще се спукат и излитат, спомнете си, че вашата отговорност е да предотвратите произшествието, а не да отлагате полети. С всяко ниво на пробег ще го правите все по-обезпокоително. Като се има предвид всичко, ще увеличите и промените въздушните терминали. Което ще бъде повече и освен това ще увеличи прогресията на самолета. Game Airport Rush има значителна завладяваща история, чудесно нарисувани илюстрации и написани в HTML5 етап. Това създава климат на истински въздушен терминал и ние очакваме вашия вкус. Така че сигурно му представете играта Airport Rush на устройството му номер едно и се потопете в сферата на полета. В случай, че трябва просто да го пуснете от нашия уебсайт в мрежата. Вярваме, че играта Airport Rush ще ви помогне да използвате, за да осветите времето за отдих.

Стартирайте всеки терминал толкова сигурно, колкото може да се очаква. Помогнете на самолетите да кацнат, да оставят пътници и да излитат, без да причинявате злополуки. Колкото повече самолети тръгват, толкова по-висок ще бъде резултатът ви. Опитайте се да доминирате във всеки от трите различни режима.