Two Stunts


Two Stunts е изключителна бърза игра, в която всъщност ще искате да изберете от 8 превозни средства директно в началото. Повечето от тях вече са отворени, но останалите трябва да бъдат закупени или спечелени чрез извършване на определена работа. Освен това всяко превозно средство има широка гама кожи, така че можете да ги приспособите според вашите нужди. След това по същество трябва да изберете един от трите водача и можете да започнете да бързате. Всяко ръководство е интригуващо без никой друг, но основната цел е, очевидно, да покаже вашите каскади и да донесе пари в същото време. Можете дори да играете обикновена мултиплейър игра на самотен компютър, така че, моля, трябва да играем!

В „Две каскади” на сцената са супер-спортни превозни средства. Можете да шофирате 8 различни супер-спортни превозни средства, всеки от които е по-забележителен от други и можете да парадирате с шофьорските си способности. Има 3 уникални ръководства, достъпни в Two Stunts. В тях участват Exhibition Arena, Nature's Wonder и The Urban Area.

Навесът за автомобил се зарежда с 3 превозни средства с болтове. За да ги отворите, трябва да съберете монетите и да избегнете ченгетата. Можете да приложите различни кожи към придобитите от вас превозни средства, за да ги направите по-персонализирани. Не забравяйте да използвате нитро, за да държите автомобила си на улица на завои.

В нашия паркинг има осем игри за автомобили, една по-възхитителна от другата, но толкова далеч може да се вземе една, тъй като тя се дава за нищо. Трябва да придобиете останалото и за това има три области: подготвителна площадка, страхотна нормална сцена и градски пътища. Където и да откриете необичайни приспособления за изпълнение на каскади. Както и да е, освен това, можете да карате по задните пътища и изненадващо неравен терен или по възвишен градски път. Във всеки случай основната грижа в играта е изпълнението на каскади, за тях ще получите фокуси. Можете да играете заедно и след това екранът ще се раздели на две, за да можете през цялото време да се справяте с вашите превозни средства в Two Stunts.

Поставете го на висока предавка, докато шофирате зашеметяваща екстравагантна суперкола и разигравате някои невъобразими трикове. Изберете вашето превозно средство номер 1 и застрелете вашите шофьорски способности, като контролирате твърдостта на вашето превозно средство в най-непроходимите завои. Проучете обичайното местообитание, натоварено с наклони и препятствия, почувствайте скока на адреналина и оценете скоростта.

Two Stunts е изумителна игра с двама играчи! Карайте до 8 превозни средства за супер игри, всеки по-впечатляващ от другия. Покажете своите шофьорски способности в тази зашеметяваща игра!

Можете да разгледате до 3 уникални ръководства, които са достъпни в Two Stunts. Песните са мотивирани от дисплейното поле, природата и столичния регион.

Отворете всички превозни средства за игри, като съберете всички монети на водачите и избягвате продуктивно цялата полиция. Най-добър късмет!