Flying Police Car Simulator


Последователно, докато работите, наблюдавайте как служителите използват различни модели превозни средства. Една от огромните организации организира пробна автомобилна група, която може да се движи по земята, но в допълнение да лети във въздуха. В играта Flying Police Car Simulator трябва да го тествате в истински градски условия. Градските пътища ще се виждат на екрана преди вас. Вашият автомобил ще се състезава през тях, постепенно набирайки скорост. По време на преминаване ще преминете през завои с различни проблеми, които трябва да преминете на скорост. Когато превозното средство пристигне с определена скорост, ще разширите необикновените гънки и ще излетите във въздуха. В момента трябва да се движите забележимо навсякъде и да стоите далеч от катастрофи със структури.

В далечното бъдеще летящите превозни средства несъмнено ще се появят, в светлината на факта, че ще бъде напълно трудно да се продължи напред по земята. Създателите на играта Flying Police Car Simulator предполагат, че кризисните администрации бързо ще получат такова превозно средство: пожарникари, специалисти, полиция. Имате шанса да се сблъскате с виртуална летяща отрядна кола точно в момента поради асортимент от уеб базирани игри.

Flying Police Car Simulator е интригуваща игра за управление на летящи превозни средства, която можете да играете в мрежата и за нищо. Отскочете на модерния си крилат отряд и започнете да шофирате, плавате и летите навсякъде в колосален град с въздушни терминали, острови и структури и търсете монети, за да закупите нови по-добри летящи отрядни коли.

В някакъв момент карали ли сте летящо превозно средство? Невероятната вселена на безплатните интернет игри няма ограничения, така че се пригответе да получите това страхотно изживяване и поемете да излитате в небето и да кацнете обратно в града, за да продължите да се разхождате като луд човек. Забъркайте се с Flying Police Car Simulator!