Monkey Mart


Monkey Mart е неактивна/игра за ръководители, направена от TinyDobbins. Вие контролирате очарователна маймуна, която току-що направи своя универсален магазин. Засадете естествени продукти, движете се от една станция на друга, за да напълните щандовете с банани или царевица или повече. Клиентите ще ги получат и ще ви чакат в работната зона на служителя. Можете да актуализирате личността си, да отворите нови работни станции или дори да изберете различни специалисти, които да ви помогнат да се справите с магазина.

В Monkey Mart вие играете като усърдна и сърдечна маймуна, която съвсем наскоро отвори смесен магазин. Искате да поставите листни храни от една станция на друга, за да запълните забавянето си с различни продукти, като банани и царевица. Докато напредвате в играта, ще отваряте нови артикули за продажба. Клиентите ще получат нещата, от които се нуждаят, и ще стоят на касата за вас. Можете да промените личността си, да отворите нови позиции и дори да привлечете различни специалисти, които да ви помогнат да управлявате универсалния магазин още по-продуктивно. Това е глупава и ободряваща административна игра, която ще ви държи ангажирани наистина дълго време.

Monkey Mart е страхотна административна игра, в която контролирате сърдечна и всеотдайна маймуна, която наскоро е направила своя универсален магазин.

Засаждайте листни храни от един сезон в друг, за да запълните забавянията с банани, царевица и значително повече елементи, които ще получите, докато напредвате в играта. Клиентите ще ги получат и ще седят плътно за вас на касата. Можете да промените личността си, да отворите нови позиции или дори да изберете различни работници, които да ви помогнат да се справите с общия магазин.

Маймуната избра да отвори собствен пазар и като начало ще обменя банани, а вие ще й помагате в Monkey Mart с игри. Засадете бананови палми, съберете ги и ги подредете върху стелажите. Купувачите няма да ви карат да спирате. Когато парите започнат да се събират, можете да установите царевица, те също могат да я получат. Кокошките с удоволствие ядат кочани и снасят яйца, а кравите ще дават мляко, което ще донесе значително по-високо заплащане. Можете да наемете помощници, но трябва да ги наблюдавате с цел да не кимат, много като същества. Освен това не забравяйте да се грижите за тях. Разраствайте пазара, като го подобрявате с нови функции, повишавайте нивото на маймуната и нейните помощници, за да могат да предадат повече и да работят по-бързо в Monkey Mart.