Pocket Hockey


Pocket Hockey е аркадна игра, базирана на способности, мотивирана от примерното изживяване на въздушния хокей. Съвсем не като въздушен хокей, който е обвързан със способности за бърза реакция, Pocket Hockey е обвързан с насочване и предпазливо подреждане. Посочващият показалец непрекъснато се люлее, така че всичко, което правите, е да докоснете в дясната секунда, за да вкарате топката в целта. В тази игра няма място за бочки, тъй като пренебрегването на целта започва отново. Имате ли неща за игра на тази игра до последното ниво?

Дръжте се далеч от примките, докато се опитвате да вкарате плочата в обектива. Пропуснете разделителите за допълнителни фокуси, докато се опитвате да вкарате каквото и да е число фокуси, както би било разумно. В случай, че пропуснете отварянето, то е готово. Продължете да рикоширате шайбата си около дъската в тази страхотна аркадна игра за въздушен хокей от QkyGames. Продължете да стреляте по тази шайба, докато не оглавите закъснелите класации.

За всеки индивид, който е привързан към такава игра като хокей, представяме новата игра Pocket Hockey. В него можете да изработите кадрите обективно. На екрана ще видите поле за играта. Към едната страна ще бъде въведен вход. В далечния край на терена ще се забележи шайба. От него ще дойде болт, който ще работи на различни крачки по различни начини. Трябва да разберете второто, когато тя се фокусира към входа и щракне върху екрана с мишката. Съответно ще направите изстрел и при изключен шанс, че зрението ви е точно, вкарайте цел в целта.