Underwater Cycling Adventure


Обичате ли да правите потопени игри. Тази игра за подводно колоездене има ангажиращи нива и мисии за каране на велосипед във водата. Проучете потопени трикове, задвижете цикъла от края до края във водата. Тази система за изпитване на потопено колоездене има несигурни начини и цели за постигане. Бихте ли успели да завършите немислими несигурни песни? Карането на велосипед под водата е безумно, трудно е като придвижването с велосипед. Това е по-треперещо от шумотевицата на морския бряг. Това е изключителна идея за игра с велосипед.

Започнете преживяването си с велосипед под водата, използвайки дихателен апарат. Придобийте владеене с тайните, за да завършите трудните и невъзможни трикове. Извъртете педала си бързо за скандално каране. Контролирайте bmx внимателно, за да завършите нивото без проблем. Оценявайте идеалното впечатление от карането на истински 3D цикъл във вода. Това е необикновена, но увлекателна игра. Има много игри с мотоциклети, но това ви дава ново елегантно изживяване. Попълнете триковете, за да отворите новото изживяване.

Получете истинския наклон от 3D илюстрации, разумен климат на морето и писти за каскади на велосипеди. Ще почувствате, че наистина карате велосипед по морски състезателни писти, в тази потопена система за тестване на колоездене, 3D игра.