Phase 10


Phase 10 е игра, създадена от създателите на Uno. Трябва да завършите целите на сцената и да анулирате ръката си, за да преминете към следващото ниво. Оценете Фаза 10 в мрежата!

Играта ви кара да преминете през най-важното, стъпка по стъпка към началото. Всяка игра започва с две ръце, които трябва да направите, за да продължите. Това са обозначени „цели“. Ако тези дестинации са неясни, щракнете върху въпросителния знак в горния десен ъгъл на целевия сегмент за повече данни.

Трябва да попълните и двете си цели и да не останат карти преди да преминете към следващия етап. Играчите, които не могат да завършат сцена, започват още веднъж. Винаги, когато сте доминирали основите, се представят повече етапи, когато се запознаете с механиката на играта и екскурзията по водния път.

Phase 10 използва причудлива колода от карти. За да играете с действителни карти, ще ви трябват две тестета общи карти. Във фаза 10 колода има необичайни карти. Има карти за пропускане, които могат да се играят, за да накарат различните играчи да загубят своя ред. Съществуват също "диви" карти, които можете да играете като всяка карта.

Phase 10 онлайн има прекрасен интерфейс за започване на игри с другари и други онлайн играчи от Фаза 10. Използвайки парите си по време на игра, можете да се обвържете със стаите за игри, които награждават монети на победителя. По-обезпокоителните игри имат по-висока покупка с по-големи награди. Заповядайте на вашите спътници във Facebook, за да играете игра!

Можете също така да използвате вашите монети за закупуване на куп извънредни карти или да използвате перли за закупуване на монети в случай, че имате нужда от повече.

Phase 10 е игра, зависима от реми на Ливърпул. Той е направен през 1982 г. и е предложен на световна организация за играчки, Mattel. Това е втората им най-известна игра зад Uno. Той обикновено се играе от 2 до 6 индивида и изисква две тестета карти или необичайна фаза 10 колода от Mattel.