Hanger 2


Закачалка се връща за допълнителен Ragdoll смях! Завъртете се назад и напред, дори когато искате да защитите частите на рамката. Дръжте крайниците си, докато се люлеете до крайната линия, след това вижте колко дълъг път можете да стартирате. Събирайте пари, за да освободите нови кожи и да подобрите уменията си. Продължавайте да се люлеете и стартирате, докато се опитвате да първокласни прекалената си оценка при всеки опит.

Hanger 2 е продължението на забавния спорт със забавни въжета и можете да се насладите на него онлайн и безплатно. Още веднъж, ужасният малък човек трябва да се люлее с всякакви маниери до края на всяка степен, без да удря преградите или пода, или да бъде разкъсан с помощта на въртящи се триони и различни смъртоносни капани.

Просто кликнете върху екрана на дисплея, за да накарате въжето да се усили до тавана, да го пуснете, за да изтласкате себе си напред и да го повторите, както обикновено, колкото желаете, докато не почистите градуса. След като сте надвишили крайната линия, пожелайте малкото човече да стигне толкова дълъг път, колкото може да печели все повече пари. Отключете нови облици, като Спайдърмен, Супер Марио и много други. Смейте се с Hanger 2!

В Hanger 2 се подгответе за изключително трудния 2d спорт на диво известната колекция. Носете въжето си със себе си, тъй като имате дълги разстояния, през които да се люлеете! Използвайте координацията си ръка-око, за да постигнете крайната линия във всяка степен и натрупвайте маси пари, за да освободите изключителни герои!

Защо да се разхождате или да бягате, докато можете да се люлеете свободно във въздуха и да изпитвате вятъра за лицето си? Това е мотото на индивида от този спорт и той желае вашата помощ да обикаля през различни нива. Вашата цел в този спорт е да постигнете крайната линия на всяка степен с възможно най-малко вреда и да преминете колкото се може по-дълъг път, след като преминете крайната линия. Можете да играете спорта заедно с мишката, така че кликнете върху дисплея на основното меню, за да започнете да играете. Щракнете, за да хвърлите въжето си на тавана и задръжте спешно левия бутон на мишката, за да се завъртите напред. Оставете кръста на въжето с помощта на освобождаващия бутон и се опитайте да конструирате достатъчна скорост. Печелите максималните коефициенти с помощта на преминаване през неопитната част от вертикалните линии. Докато печелите пари, израствате към отключване на следния човек. Добър успех и черта на смях!

Hanger 2 е високо задоволителна вноска в колекцията, в която се опитвате да преместите героя си до прекратяване на степента. Със сигурност искате да поставите огнище на въже в опит да запазите на стената, след което да се люлеете на въжето напред. Намерението ви е да ударите неопитната линия и да се пазите от препятствия. Ако ги ударите с помощта на някакъв шанс, вашият герой вероятно ще загуби няколко крайника или ще бъде убит. Ако постигнете прекратяване на степента, опитайте се да летите толкова дълго, колкото е възможно, за да можете да спечелите повече пари. Те могат да се използват за пазаруване за нови подобрения или кожи.