Sumo Party


Мечтали сте за това, което изглежда завинаги да се превърне в сумо, но никога не сте открили най -добрия подход да натоварите достатъчно, за да бъдете такъв? Като се има предвид всичко, в момента можете да играете като един от тези справедливи воини в тази парти игра. Играйте с вашия спътник и станете експерт на Sumo!

Sumo Party е забавна игра за цялото семейство! Само предложено за ... всички.

Очевидно е, че в интернет играта Sumo Party няма да бъдете домакин на среща, но все пак истинско съперничество в игрите. Ще играете за един от сумо граплерите, които трябва да се бият с един или дори с няколко противници. Вашата поръчка е да изтласкате противника извън полето. Използвайте всичките си способности да го направите възможно най -бързо.

Сумо - един вид битка дойде при нас от Япония. Този вид борба с действителната японска намек за класа на ръкопашен бой. В момента, в който беше много неясен за изработката, но когато Япония започна да обменя с различни нации, това е далеч на планетата. Днес в играта Sumo Party ще вземем със себе си участие в големите сблъсъци в сумо. Нашият светец няколко години планираше този случай, а след това дойде най -добрият му час и ние ще му помогнем да спечели това предизвикателство. Пред нас е поле за битката. Когато чуете свирка, ние ще дойдем при него и ще имаме вашето място пред противника. След последващата свирка ще започнем битката. Нашата задача е да избутаме съперника си за кръга, който схематизира полето. Справете се с легенда, ние ще използваме конзолата за компютър. Шампионът е човекът, който дълго време най -много време ще изтласква съперника от терена. С всяко ниво ще го направите още по -обезпокоителен. Можете да разширите количеството съперници. Сигурни сме обаче, че благодарим на неговия опит във всичко, с което можете да се справите. Играта Sumo Party има място в класификацията на спортовете и ще бъде доволна от играчите, при всичко равно. Отваряйки Sumo Party на нашия сайт всички, които ще започнат да я играят с радост, за да инвестират своята енергия.