Hefty Shaman Deluxe


Hefty Shaman Deluxe е сценична игра, в която имате влиянието на клан от хора, които обичат дъжда и го призовават постоянно. За да направят това, те трябва да донесат дъждовния камък на своята промяна. За да направите това, трябва да съберете сродните си кланове и да преминете през неумолимо обезпокоителните нива с шипове, прасе и екстремен паркур! Всяко ново ниво носи нови механики, на които да обърнете специално внимание и, изненадващо, повече врагове, които се опитват да спрат пороя! Не забравяйте за колекционерските птици на всяко ниво, които да събирате ;). Можеш ли по всяко време да донесеш дъжда?

Hefty Shaman Deluxe е платформинг с гатанки, където можете да правите ударни вълни на земята и да си сътрудничите по странен начин с врагове и капани около вас.
Да си силен е страхотно, особено за този шаман, който използва тази „сила“, за да прави вълни на земята, докато се опитва да пренесе клана и дъждовния камък в специалната стъпаловидна зона.

Можете ли да направите танца на проливния дъжд по поръчка?

Hefty Shaman Deluxe е безплатна сценична пъзел игра. Съдбата на клана е в ръцете ви, краката ви и омагьосаната ви тояга. Ще трябва да поръчате на божествените същества за свръхестествено събитие, за да издържите месеца. Тридесет дни и тридесет предварителни ще ви принудят да докажете, че въпреки че може да сте качили малко тегло, вие знаете как да го използвате. Като Могъщият Шаман ще трябва да използвате натоварването си от високо ниво, за да раздвижите самата земя под себе си, да предизвикате няколко земетресения, да разтърсите Земята и да прескочите възпиращите средства, ако трябва да направите всичко различно. Вземете други хора от племето по пътя и ги пренесете на безопасно място. Това е платформинг игра с пъзели в светлината на скоростта, гравитацията и науката за материалите. Докато гледате отстрани, като започнете от едно ниво и след това към следващото, ще трябва да изберете някакъв начин да избегнете капани с шипове, бездни и крачещи партньори в престъплението. В тази игра няма актуализации или подобрения, просто вие и вашите мозъци се опитвате да използвате теглото си, за да спасите света. Можете да го направите, няма да е лесно, но ще си струва усилието.