Detective Dan


Запознайте се с следовател на име Дан в Детектив Дан! Той наистина искаше помощник в светлината на факта, че броят на клиентите напоследък се увеличи. За това помогна ползотворният оглед, който се проведе онзи ден и силната помощ на полицията. По същество организацията трябва да проучи широк спектър от дребни случаи на липсващо имущество, предателство на съпрузи или съпруги. Наетият следовател няма възможност да се намесва в разследването на сериозни нарушения, но понякога обичайните обикновени проблеми се пресичат с нещо по-сериозно и след това легендата включва полицията. Помогнете на легендата да събере чантата му и отидете при най-запомнящия се клиент. Тя ще бъде стара, тежка жена, която е загубила котката си в Детектив Дан.

Детектив Дан е следовател, проницателен и изключително проницателен. Помага ви да търсите изгубени протести и да се справяте с различни гатанки. Днес той ще има изключително натоварен ден, така че той приветства всеки човек, който обича различни мисии и рационални загадки, за да му помогне да завърши всяка една от задачите в една вълнуваща история на криминален следовател, използвайки обосновка, мислене, внимателност и очевидно извеждане, припомнете си , подобно на Шерлок Холмс.

Detective Dan е логическа игра, в която капсулирате работата на хитър криминален следовател! Използвайте острия си ум, за да помогнете на различни хора и да отговорите на техните изисквания. Проучете всички съмнителни региони, като ги докоснете, натрупайте евентуално ценни неща и ги забележете идеално разположени, за да се справите с гатанката! Не забравяйте да използвате лупата си, за да анализирате напълно навсякъде, тъй като скритите монети могат да ви удивят! Наистина, дори и най-интелигентният криминален следовател би могъл да използва малко помощ рядко, така че щракнете върху бутона за съвети за определени улики! Защо подготвеният трябва да стане най-добрият детектив Дан?