Ninja Hands 2


Във втората част от играта Ninja Hands 2 вие ще продължите да помагате на своя нинджа в бойна битка срещу различни противници, които трябва да го убият. Вашият воин ще бъде забележим на екрана пред вас, който ще бъде в определена зона. Врагът ще бъде далеч от него. В долния десен ъгъл ще има уникална дъска със символи. Докосвайки ги, можете да принудите легендата да изиграе конкретни дейности. Трябва да тръгнете след противника си и да използвате бойните си способности, за да заличите врага. За това ще ви бъдат дадени фокуси в играта Ninja Hands 2.

Ninja Hands 2 е плюшена нинджа игра, в която освобождавате способностите си на нинджа боец. Създавайте различни способности и пускайте епични комбинации, за да се биете с враговете си. Използвайте ключови разсъждения, за да създадете интензивни заклинания, които унищожават враговете и осигуряват триумф. Оборудвайте способността си за нинджа и преодолейте трудностите, които предстоят.

Ninja Hands 2 е приятна нинджа игра, в която освобождавате своите способности на нинджа боец. Създавайте различни способности и пускайте епични комбинации, за да се биете с противниците си. Използвайте ключови разсъждения, за да направите силни магии, които унищожават вашите противници и гарантират триумф.