Super MX - The Champion


Super MX - Champion е окончателна система за тестване на почвени велосипеди. В тази игра трябва да тествате способностите си и да се опитате да подобрите колкото можете с интригуващо, енергизиращо игрово изживяване. Можете да играете сами и да тествате способностите си, или в допълнителен лифт, или докато се състезавате срещу други.

Super MX - Шампионът ви представя силата, която имате на MX писта, като същевременно тества способностите ви и улеснява подобряването. Състезанието е яростно, но вие също можете да правите каскади, ако имате нужда. Това е пълноценна и изключително изключителна методология за игра на играта и тя придобива отпред зашеметяваща, енергизираща механика за интерактивност, която да проучите. Това само по себе си го прави много невероятно и много забавно да се оценява постоянно.

В Super MX The Champion се настройте да започнете най-великото състезание с велосипеди някога! След страхотна лоша работа в огромно поле за готовност, натоварено с високи склонове, няма нищо, което може да ви спре! Във всеки момент, в който сте подготвени, спрете на светлата сцена и започнете състезанието. С леко усилие и прилична процедура, брилянтната чаша е изцяло ваша! Скръстете пръстите и започнете играта!

Представете си, че сте се пристегнали досега за основното състезание в живота си и то ще започне. Как трябва да се справите със стартовите неща, е да си дадете малко време в логото, за да се подготвите за състезанието и да се запознаете по-добре с терена. В момента, в който се почувствате подготвени да започнете, останете на зелените или жълтите просветлени сцени и натиснете бутона за интервал. В случай, че предпочитате да не се състезавате, можете основно да останете в полето за планиране и да карате целенасочено. По същия начин ще видите малък избор на улов, посочен: "промяна на водача" в лявата долна част на екрана. Имате два отличителни избора на водач. Първото е открито поле, където можете да карате по високите наклони без граници. Докато следващият е етап на блъскане на открито с много наблюдатели, а хвърлящият път се отказва с граници. В случай, че сте избрали своето поле и сте се подготвили за състезание, какво ще кажете да започнем играта!

Super MX - The Champion е невероятна игра за феновете на мотокроса. Непосредствено към началото на играта се навивате на огромен водач, където можете да карате открито. Опитайте се да разберете мотоциклета си и да тествате всички основни моменти. Пазете от различни шофьори, които също пътуват наблизо. На ръководството има няколко блестящи петна. В случай, че се свържете с тях, състезанието ще започне. На пистата има сума от 8 състезатели и вашата цел ще бъде да спечелите. Така че, моля, трябва да играем!

Всеки от хората, които мечтаят да оседлаят крайцера Enduro, но засега няма такъв шанс, като се вземат предвид всички неща, предлагаме да опитаме уеб играта Super MX The Champion. Той има два режима на игра: състезание, при което ще се биете за лидерската позиция, и допълнителен лифт. Ще карате неравен терен, стръмни и опасни велосипедни пътеки със склонове и клисури. Можете ли да победите виртуални противници?