Uphill Rush 12


Пригответе се да се сблъскате с най-далечното разширяване на линията до едно от най-известните заведения за аркадни игри с Uphill Rush 12! Искате да стигнете до крайната цел възможно най-бързо, без да обръщате автомобила си. Въпреки факта, че ще управлявате превозно средство в тази форма на Uphill Rush, пътят до крайната цел няма да е ясен. Ще изпитате пречки при тестване като кръгове, подскоци и други трудни части от пистата, но не се страхувайте, тъй като можете да ги използвате, за да парадирате със способностите си и да изпълнявате каскади! Докато напредвате през нивата, ще отваряте подобрители и кожи. Когато завършите ниво, ще получите валути за вашата завършена позиция и изпълнени трикове, както и монетните монети, които сте събрали по време на игра. След това можете да използвате тези монети, за да купувате нови вози и герои.

Подгответе се за изцяло ново изживяване с Uphill Rush 12! Като най-далечното разширяване на линията до едно от най-забележителните заведения за аркадни игри, тази игра ще ги накара да стигнат до крайната цел възможно най-бързо, като същевременно се пазят от рискови възпиращи фактори, които могат да ви накарат да летите наопаки.

Въпреки че може да шофирате превозно средство в тази част от Uphill Rush, пътят до крайната цел дори не е почти прав. Пригответе се да изпитате кръгове, подскоци и други части от тестовата писта, които могат да се използват за изпълнение на страхотни трикове по пътя.

Докато напредвате през всяко ниво, ще отваряте подобрители и кожи, които могат да ви помогнат по време на вашата екскурзия. Нещо повече, след като завършите ниво, вие ще си набавите монетни монети в светлината на завършената ви позиция и триковете, които сте изпълнили, както и всички валути, които сте събрали по пътя. Използвайте тези монети, за да купувате нови герои и вози, за да промените текущото си взаимодействие.

Дванадесетата игра Uphill Rush е тук! Оценете Uphill Rush 12 и карайте до крайната цел толкова бързо, колкото наистина може да се очаква, и се уверете, че няма да се навиете наопаки.

В тази част от Uphill Rush вие карате превозно средство, но това не означава, че пътят до крайната цел е прав. Ще проследите кръгове, отскоци и по-опасни части от пистата, но не се ужасявайте: можете да ги използвате, за да изпълнявате каскади! Пристигнете на финала на нивото и отворете подобрители и кожи.

Uphill Rush 12 е най-новото и най-интригуващо разширение към добре познатата поредица игри Uphill Rush. С вълнуващи нови трудности и пречки, тази игра ще тества способностите ви и ще ви разтегне до ръба. Разгледайте различни превозни средства, включително велосипеди, ATV и дори еднорози, и се състезавайте през най-вълнуващите трасета. Избягвайте препятствията, събирайте монети и изпълнявайте зашеметяващи трикове, за да осигурите фокуси и да отворите нови нива. Ще изпитате лупинги, скокове и по-рисковани части от пистата, но не се ужасявайте: можете да ги използвате, за да изпълнявате каскади! Елате до най-отдалечената граница на нивото и отворете подобрители и кожи. С енергичен дизайн и глупави аудио ефекти, Uphill Rush 12 предлага вълнуващо и ярко игрово изживяване, което ще ви държи в капан за наистина дълго време. И така, подгответе се и се подгответе да победите склоновете в тази удивителна игра!