Doodle God Rocket Scientist


Doodle God: Rocket Scientist е друга интригуваща сцена от поредицата за Doodle God! Този път се завръща със сцена на Rocket Scientist! Финалната логическа информация никога няма да дойде, така че трябва да продължите да търсите нови компоненти! Можете ли да се справите с това? Успех и приятно прекарване!

Вселената на науката седи здраво за вас! В тази игра ще има прекалено много неща, които да се присъединят и намерят. Вашата цел е да проучите компонентите на човечеството и да създадете нови! Например, можете да консолидирате Огън и Вода, за да отворите друг компонент, пара. Щракнете върху улова за игра, за да започнете играта. Ще имате само 5 компонента и 5 събирания към началото. Можете също така да отворите нови устройства като метал, хартия и стъкло, като консолидирате 2 компонента като хора и апарати. Докато продължавате с играта, като създавате нови компоненти, можете да опитате повече смеси, докато играта се разширява. Няма ограничение за създаването, това е всичко друго, но безкрайна екскурзия. Можете също така да проучите режима на пътуване и пъзел, за да завършите различни трудности независимо от основната история. Обикновено можете да използвате следата за изключения шанс да спрете. Какъв брой компоненти искате да намерите в тази игра? В случай, че сте подготвени за теста, започнете играта.

В тази игра ще трябва да обедините множество компоненти по такъв начин, за да правите иновации с лазери. Изключителна минимална умна игра ще ви привлече за няколко часа. Преминете през различни периоди от историята и направете иновации. Трябва да щракнете върху отделни статии на игралната дъска и да направите използваеми неща от тях.

Всемогъщият Doodle Бог се завръща, за да намерите и създадете съвсем различна вселена. В Doodle God: Rocket Scientist започвате с основни компоненти, за да се консолидирате с друг, за да завършите с иновации, задаващи тенденции и различни видове живи същества. Трябва да използвате обосновка и иновативност, за да откриете кой компонент ще работи с другите, за да създадете нови компоненти и да отворите нови събирания. Колко време ще ви е необходимо, за да изпълните Божията задача? Започнете да правите сега. Забавлявайте се с обучението с Doodle God: Rocket Scientist!