Monster Cake


Каква е уговорката ви да похвалите партито на Хелоуин тази година? Не мислите ли, че включването на торта ще бъде достатъчно, за да направи това събитие по-уникално за вас, вашите близки? Опитайте Monster Cake и получете възможност да разберете как да оживите Хелоуин, използвайки най-добрите си способности за иновативност! Има купища неща, които трябва да намерите. Позволете на вашия иновативен мозък да се опита да направи най-добрата торта за Хелоуин някога в тази безплатна онлайн игра за дизайн за млади дами.

Припомнете си принцеса номер едно Ема и нейните скъпи спътници трябва да прекарат чудесно заедно на първото им парти за Хелоуин. Вашата задача в тази нова игра за обогатяване от пластмасата е да им помогнете да украсят удивително пищната торта с помощта на няколко забавни неща, включително фантоми, паяжина, зверове, десерти и това е само началото. Принцесата има пълно доверие във вашите въображаеми способности, така че помогнете да демонстрирате привилегията си, като направите специалната и безгрижна торта за партито на Хелоуин.

Започнете тази готина дамска игра, като помогнете на младата дама да се установи на сянката на основния слой. Винаги, когато е готово, подгответе се да направите бърз избор върху отпечатъците върху него. Имате възможност да използвате отпечатък от паяжина с черепи или вампирски устни. Опитайте се да не се налага да подчертавате, че можете също да използвате някои други забавни математически такива, за да завършите вашата част за подобрение. Използвайте шоколадови черепи, зверове, червеи или малки външни хора, за да оживите основата. Нанесете малко глазура върху него и стряскаща кукла като фокусна точка на това лакомство. На нашия сайт са достъпни множество други игри за най-добри подобрения. Освен това им дайте възможност да пренесат по-приятното във вашия дом!