Drunken Duel


Drunken Duel е основна игра за дуел с фалшиви материали. Опит за овладяване на разбитите мускетари, загубили равновесието си. Изхвърлете оръжието си при идеалната възможност и разгромете съперника си. Опитайте се да не пропилявате охлюви, дръжте целта на очи! Inebriated Duel има режими за 1 играч и 2 играчи! В момента това е идеална възможност да се освободите от натиска с тази забавна игра!

Drunken Duel е забавен, завладяващ мач за двама играчи, който можете да играете в мрежата и безплатно. Двубоите са за истински безстрашни хора. Пиенето също е за истински шефове. Смесете ги и изпитайте окончателно движение за хората, които се смятат за най-трудните и най-смелите индивиди на Земята, но всъщност са най-живите същества, известни на човечеството.

За щастие вие ​​и вашите спътници можете да се застреляте един друг алкохолик, без да излагате живота си на опасност. Просто продължете да стреляте, докато не убиете съперника си няколко пъти, за да доминирате в играта. Кой е по-добрият алкохолен стрелец? Открийте сега или тренирайте срещу процесора. Поиграйте с Drunken Duel!

Drunken Duel е игра, която тества вашите рефлекси за няколко играчи. Принципите на играта са доста ясни, като първо избирате количеството играчи, където можете да играете срещу AI или срещу вашия спътник на самотен компютър. Всяка игра е разделена на 5 мача, където вашата цел ще бъде да изстреляте противника си в главата и по този начин да разпределите колкото се може повече вреда, колкото може да се очаква разумно. Вашата HP лента ще бъде нулирана, когато започнете следващия мач. Който спечели няколко пъти, доминира в играта. Можете също така да играете играта на телефона си, така че, моля, трябва да играем.

Drunken Duel е забавна уеб базирана игра за двама играчи. Във всеки случай можете да играете на всичко друго, но не и на виртуален противник. Ще контролирате човек, който не контролира добре развитието си като цяло. Трябва да вземете втория, когато ударът на пистолета му ще бъде насочен към врага, и направете изстрели директно към целта.