Frozen Sam


В този малък град, изпълнен с недоброжелатели и глупаци, кого наричаме? Ти, това е кой! Бъдете най -готиният свръхчовек наоколо (разбирате ли?)! Замразете враговете си с ледените си сили и хвърлете най -големите ледени магии, които можете да направите. Втурвам се! Начупете ги на парчета, преди да стигнат до вас.

Поемете отговорност за вашия град. Върнете загубеното. Ти си единственият достатъчен. Точно ли е да се каже, че сте на разположение? Трябва да си.

Във „Frozen Sam“ дойде моментът да заличите противниците си, идващи към вас! Трябва да контролирате града си и да върнете загубеното! Създателите на неприятности и негодници обхванаха вашия град и за щастие сте герой и имате способността да задържате отделни хора! Вярно ли е, че сте готови да замразите противниците си с ледената си сила и да ги разбиете на парчета? Успех и хубави моменти!

Това не е нещо, което поддържаме редовно, не можете да убивате хора, когато имате нужда, но това е само игра, а вие сте свръхчовек, който има замръзваща сила! Вашият град е под окупация от някои ужасни индивиди и целта им е да ви убият и след това да преодолеят града! Има само един човек, който може да спре това! Наистина, чухте го правилно! Това си ти, стар приятел! Вземете поглед в ръцете си! Имате способността да задържите някого, просто като се съсредоточите върху някого! Вашата цел е да унищожите тези противници, като изпънете ръката си и задържите тези упреци, като ги превърнете в ледени скулптури! Не забравяйте обаче да внимавате! След като замразите врага, трябва да разхлабите нещата с огнестрелното си оръжие. При случай, че не можете да бъдете достатъчно бързи, те могат да ви убият преди вас! В този смисъл, какво ще кажете да влезем в играта и да ви направим най -готиния свръхчовек!