TopGuns.io


В новата мултиплейър игра TopGuns.io вие и центурион различни играчи от цял ​​свят участвате в царствената битка за издръжливост. Към началото на играта можете да изберете вашата личност и оръжия. От този момент нататък вашата легенда ще бъде в определен регион. Използвайки контролните клавиши, вие ще насочвате дейностите му. Трябва да принудите легендата да пътува из района и да търси тайно врага. По пътя можете да съберете различни видове оръжия, амуниции и единици за спешна помощ. Когато забележите врага, придвижете се към него и, като сте хванати в капан в степента, отворете огън, за да убиете. Като стреляте прецизно, вие ще убиете врага и ще получите фокуси за него. Те също ще стрелят по вас, така че или се прикривайте зад различни предмети, или се движете из района, за да затрудните уцелването на вашата легенда.

Мултиплейър онлайн бой за кралски бой с стрелба с анимационни герои, където целта е да се превърнете в последния човек, който ще се справи.

TopGuns.io е .io игра, в която трябва да положите честни усилия, за да бъдете последният жив играч. Има 2 режима, които можете да играете в тази игра, Deathmatch и Fight Royale (отворен на ниво 5). Трябва да прекараме малко хубави моменти!