Train Snake


Във Train Snake вашите пътници висят здраво, за да отидете до следната станция, така че бъдете бързи. Играйте работата на диригент в тази игра и работете с влак, докато събирате хора навън. Бихте ли могли да пристигнете на последната станция без проблеми?

Това е идеална възможност за избор! Вашата цел в тази игра е да завършите всяко ниво, като съберете всеки от пътуващите от улицата и да пристигнете на последната станция, без да се сблъскате с различните препятствия по пътя си. Можете да играете играта с мишката. За да започнете, кликнете върху екрана. Можете да натиснете влака напред, като щракнете и задържите левия бутон на мишката на екрана. Бъдете предпазливи обаче! По пътя си ще изпитвате различни препятствия. Сблъскването с тях ще завърши вашата екскурзия рано и ще трябва да започнете от началото на нивото. Докато събирате пътници, вашият влак ще добавя повече отделения към гърба си. Докато преминавате нива, ще си набавяте монети. Те могат да се използват за отваряне на характерни модели влакове от основното меню. Бихте ли могли да осигурите на всички безопасна и прилична екскурзия?

Точно ли е да се каже, че сте във влакове? Обикновено имали ли сте нужда да използвате такъв в действителност, но все пак не можете? в този момент сте в карма!