Om Nom Run


Изпълнете го от Om Nom в неговия добре познат опит, в крайна сметка в ярък и напълно отзивчив HTML5.

Om Nom: Run е текущ мач, настроен по средните пътища на Номвил. Завършете зададените трудности на всяко ниво, за да успеете. Има различни катализатори и награди за помощ. Играта подчертава героите Om Nom и Om Nelle от вселената Cut The Rope.

Избягвайте пречките и събирайте монети

Пазете се от прегърбванията, като се движите наляво и надясно, точно както подскачате и избягвате под пречки. Всяко ниво представя алтернативен тест, като например пристигане на определено разстояние без разбиване, извършване на трикове или събиране на кръгове. Вие получавате звезден рейтинг за всяко ниво, което завършите ефективно.

Докато се придвижвате през набор от опасни обстоятелства, дръжте очите си съблечени за катализатори. Част от катализаторите включват магнити, ракетни асансьори и двойни монети!

Отваряне на нови знаци

Използвайки богатството, което сте складирали в кампаниите си за шофиране, можете да си купите нови герои от вселената на Номвил, а също и на мода обзавеждане!

Опитайте се да бягате доста далеч, като стоите далеч от опасните клопки и противници, съберете всички монети и променете Om Nom в най-бързия възможен спринтьор. Използвайте катализаторите толкова блестящи, колкото са възможни, за да изследвате прекрасния свят с всичките му прекрасни територии, но знайте за рисковете, които се крият в тях.

Точно ли е да се каже, че сте готови да разследвате вселената на Om Nom Run и да стигнете до най-високия рейтинг?