War Lands


War Lands е прилична RPG дейност с произволни компоненти и ръководства. Героите и условията са нарисувани на ръка, което дава новаторски наклон при игра.

Вие сте шампион, имах практически опит във всякакъв контрол, можете да предадете от примерното острие и щит, двудаен меч или омагьосан персонал. Трябва да въведете запис, който ще ви отведе в свят, натоварен със зверове. Унищожавайте рояци от немъртви, диваци, скелети, магьосници, токсофилит и насочвайте надзорниците, които ще откриете, към финала на вашата екскурзия.

Като войник на късмета ви предлагаме да отворите всички контейнери и да заличите всички бъчви, които намерите по пътя си, за да съберете възможно най-много пари и да се изравните. Напълнете запасите си с различни оръжия, които можете да изписвате, за да подобрите тяхната жизнеспособност.

Всеки път, когато хапете праха, не се стресирайте, няма коварен човек, който да не дойде, ще се върнете в град, където можете да подобрите способностите си, да съберете компенсациите си за завършени мисии или да заклинате оръжията си.