Two Tunnel 3D


Two Tunnel 3D е вечна проходна игра, състояща се от изумително текущо взаимодействие и саундтрак. Играчите трябва да стоят далеч от дупките, за да държат топката в прохода. Топките ще се ускорят и контролът ще бъде по-обезпокоителен. Сянката на прохода се променя на всеки етап.

В случай, че харесвате скоростта, тази игра е за вас! Тествайте вашите рефлекси с тази вечна игра за преминаване, която подчертава умопомрачителни дизайни и саундтрак. Играчите трябва постоянно да задържат топката от падане през дупките по пътя, за да продължат да пътуват през пасажа. С напредването на играта проблемите и скоростта на играта ще се разширяват, което прави контрола значително по-обезпокоителен - практикувайте визуалните си способности и оценявайте промяната на засенчването на пасажа, докато променяте етапите.

Пускането на топка през пасаж не е изключително или ново за играчите. Във всеки случай новите игри обикновено са добре дошли и откриват своите фенове. Играта Two Tunnel 3D enraptures, тъй като е бърза, има основната основна подредба на артикулите за бързане. Има пасаж, който непрекъснато ще се развива и топка, която ще контролирате. Разделителите вътре в прохода са разнородни, така че трябва да се движите, регулирайки лагера, за да заобиколите кухините. В случай, че изберете режим на игра за двама, екранът ще бъде разделен на равни части и ще се покажат две песни.

В случай, че харесвате игри, в които трябва да се движите по прохода, тогава в този момент интернет играта Two Tunnels 3D намеква за този специфичен клас. Производителите не са имали възможност да завършат този пасаж, така че периодично се появяват кухини в разделителите му. Трябва да преминете топката през пасажа, като стоите далеч от тях. Можете да включите режима за двама играчи и да играете с друг.