Rocket Punch


Може ли спокойно да се каже, че сте подготвени за преживяното, натоварено с удари и измами? Ракетен удар! Всъщност това е името на нашата игра!

Получавате възможност да хвърляте удари, както никога не сте правили! Ударете противниците и ги извадете! Справете се с поразителните трудности. Разгледайте факторите на околната среда, използвайте достъпните оръжия, за да можете едновременно да убивате противниците си. Напредвайте разделителя, гмуркайте се в земята, експлодирайте бомбата, правете каквото можете, за да смажете противниците.

Имате такива безброй ръкавици, които да бъдат разкрити, за да се използват срещу врагове и бихте предпочели да не пропускате чудесна възможност на нито едно ниво. Намалете натиска си чрез нашите игри за щанцоване. Изхвърлете няколко спиращи дъха удари на онези хора, които ви притесняват най-много.

Със сигурност е по-трудно, отколкото може да подозирате, и трябва да сте жизненоважни за това как ще хвърлите лява кука и ще използвате всяко оръжие. Точно ли е да се каже, че сте подготвени за това?