My Perfect Hotel


My Perfect Hotel ви приветства да участвате в удивителна възстановка и настолна игра, в която трябва да дадете всичко от себе си, за да задоволите фантазиите си и да управлявате зашеметяващо пищна квартира. Участвайте в уникално изживяване, докато сте обгърнати от дълги участъци от вечно развлечение!

Поемете работата на добре настроено пиколо и заобиколете почистването на хана, насочвайки посетителите към стаите им и влагайки предимствата си в откриването на нови основни ремонти. Започнете без никаква подготовка и въз основа на вашето вълнение изградете най-великото царство за настаняване на планетата. Набирайте персонал, когато вярвате, че не можете да направите всичко сам и насърчавайте орда от способности като надзорник, финансов поддръжник и творец. Приятно прекарване.

My Perfect Hotel е страхотно изживяване за игри в интернет, което ви позволява да изживеете мечтата си да се справите със собственото си лично жилище. Потопете се във вълнуващата вселена на добросъседството, докато тръгвате на екскурзия от скромни изходни точки до превръщането им в окончателно удобство. Тази наистина вълнуваща и бърза игра за използване на времето ви провокира да разработите домейн за настаняване без никаква подготовка, като същевременно показва вашето постоянно задължение да осигурявате забележителни срещи с посетители.

Влезте в обувките на внимателно подготвен шеф на странноприемницата, който прави разумни интереси както към вашия персонал, така и към подобрения на собствеността. Фокусирайте се и изложете твърдата енергия, която е важна, за да се превърнете в истински дружелюбен магнат в тази очарователна и създаваща навици спокойна игра за възпроизвеждане.

My Perfect Hotel е неактивна игра, в която можете да управлявате своя фантастичен хан! Наистина огледайте посетителите, почистете стаите, събирайте вноски и бакшиши и гарантирайте, че тоалетните са постоянно заредени с кърпи за баня. Ремонтирайте жилищата си, разширете бизнеса си и наемете представители, които да ви помогнат с различни задачи. Насърчавайте способностите си като шеф, финансов поддръжник и модер! Може ли да се каже, че сте готови да изградите свой собствен удобен домейн?