Tiger Run


Играта Tiger Run се показва днес тук на нашия сайт и можете да я откриете в часовете за 3D и приключенски игри, в които можете да придобиете много фокуси, като помогнете на малък тигър да избягва зоологическата градина, доколкото може да е осъществимо.

В този нов тест вие, скъпи деца, трябва да се уверите, че в най-кратко време всъщност ще искате да придобиете фокуси, като помагате на малкия 3D тигър да придобива фокуси. Това ще бъде поредната 3D игра за младежи, в която можете да видите, че детето тигър се е измъкнало от зоопарка и го преследва един от мениджърите.

Вие, скъпи деца, трябва да използвате СТРЕЛКАТА, която влиза в този нов тест, и вие трябва да бъдете изключително предпазливи и концентрирани, на основание, че пазителят на зоопарка ще бъде на гърба ви, и трябва да се уверите, че в най-краткия момент ще разберете как за да избегнат всички рискове в града.

Малкият тигър трябва да отскача над предмети като превозни средства и различни видове неща, да се плъзга под неща, които ще изпитате и дори да се движи наляво или надясно и просто да поддържа стратегическо разстояние от него, но трябва да сте бързи и да сте сигурни, че сте избрали идеалния начин с крайната цел, за да получите най-забележителния резултат.

Можете да възприемете броя на други 3D игри за млади мъже, които ще се покажат тук на нашия сайт, и ще възприемете как можете да започнете да получавате най-високия резултат и да се връщате, като намирате нови предизвикателства за същества, за да играете безплатно. Приятни моменти!