Attack of the Dead


Attack of the Dead е активна игра, в която трябва да унищожите тълпите зомбита, които ви заобикалят. Ще се изправите срещу упорито нашествие на немъртви, нетърпеливи да погълнат последните оцелели. Пригответе се за безкрайна битка и демонстрирайте способностите си да оцелявате в тази игра, създаваща навик.

Attack of the Dead е активна игра, в която трябва да убиете тълпите от зомбита, които идват към вас. Ще се изправите срещу безмилостната атака на немъртвите, жадни да погълнат последните оцелели. Пригответе се за вечна битка и демонстрирайте способностите си за оцеляване в тази завладяваща игра! Превърнете се в истинска легенда и последната опора на човечеството и се бийте срещу отвратителната опасност от зомбита.

В далечното бъдеще, след редица фиаски, оцелелите вдигат оръжие срещу живите мъртви. В новата удивителна уеб базирана игра Attack of the Dead вие ще отидете в онези времена и ще помогнете на вашата легенда да се бие срещу зомбита. Пред вас вашата личност ще бъде забележима на екрана, който ще бъде разположен в определен регион. Той ще бъде екипиран с различни оръжия и експлозиви. Живите мъртви ще се придвижат към него. Трябва да ги стреляте с оръжията си и да хвърляте снаряди, за да унищожите всеки един от вашите съперници. За всяко убито зомби ще ви бъдат дадени фокуси в играта Attack of the Dead, които можете да похарчите за закупуване на нови оръжия и амуниции в магазина за игри.