Car Eats Car Dungeon Adventure


Car Eats Car: Dungeon Adventure е предприемаческа игра, в която разчиствате пътя си през голям затвор. Превозните средства в тази игра не са обикновени превозни средства, а вместо това са живи машини. Преследват ви от полицията, която се опитва да ви арестува в затвора. Можете да ги ударите с автомобила си или да хвърлите бомби срещу тях. Грабнете няколко асансьора, за да ускорите, и направете няколко високи скока. С придобиването на диаманти можете да закупите нови превозни средства или да препроектирате този, който имате. Има дори яйца, които можете да съберете в затвора. Опитайте се да отидете в менюто и оставете яйцето да се инкубира, за да придобиете девствено превозно средство! Бихте ли могли да завършите всяко едно от нивата?

В Car Eats Car: Dungeon Adventure се подгответе да посетите подземни понори и затвори! Натоварени с опасни врагове, разрушителни примки и куп трудности, имате ли нещата, за да завършите всяко изравняване в тази част от основната подредба?

Падайки през отвора в земята в скрития свят, трябва да очаквате непредвиденото. Целта на тази игра е да завършите всяко ниво, като стигнете до края. Вие поемате отговорност за превозно средство в тази игра и можете да се движите с WASD или с болтовите ключове. Трябва да се опитате да съберете колкото се може повече червени диаманти на всяко ниво. Те могат да се използват за закупуване на редизайн и подобряване на вашите детайли. В случай, че преминете, ще трябва да започнете от началото на нивото. Можете да убиете врагове, като хвърляте бомби върху тях. Това ще ви даде допълнителни фокуси. Можете също така да използвате супер лифта, за да избягате от капани и да се пазите от прегъвки. Най-добър късмет!