Facepalm Quest


Facepalm Quest е забавна игра, в която възнамерявате да подтикнете facepalms от тълпата! Помислете кое обстоятелство ще направите дланта на лицето от унижение, разочарование или възмущение и това е, което наистина искате да възпроизведете! Щракнете наоколо, за да видите как реагират героите, разгледайте случая и разрешите умната загадка! Пригответе се да вдигнете ръка и да покриете лицето си в кикот.

Хора, харесвате ли изключителни игри с малко луд сюжет? След това, в този момент, се запознайте с играта "Trollface: Facepalm Quest", където част от избраното трепване с нотка на ярост ви търси. Очевидно шегите трябва да имат точка на пречупване и в общи линии най-малкия смисъл, но тук ви очаква шок! Издигаме шегите до нечувано ниво и надхвърляме разумната преценка.

Основната цел на тази игра е да накарате тълпата да се движи с длан! Тук можете да почувствате цялата гама от чувства - от срам, безредие или възмущение до усещане за пълна глупост, но въпреки това много забавно и ярко! Щракнете върху екрана, за да видите отговорите на герои, които се държат много непредвидимо и решават този глупав пъзел по свой специфичен начин! Ще има множество нови и подобни на сънища герои, с помощта на които трябва да завършите всяка мисия и да използвате мозъка си без ограничения. Като цяло няма да е просто, но можете постоянно да използвате уликата и незабавно да разрешите честно и честно всяка от главоблъсканиците. Участвайте в играта и успех!