Raft Life


Raft Life е игра за отдих, която започва, докато се движите по малък понтон в огромното море. Лишени от предишния си градски живот, трябва да използвате основните си инстинкти, за да реконструирате и да процъфтявате. Изкуствайте, конструирайте и отглеждайте своя понтон, докато събирате активи, ловите риба, засаждате и се пазите от нападения на акули. Създайте нови приятели на същества, следете за награди като чайки и предизвикайте себе си с друг живот, който се носи.

Играта Raft Life е интересна система за тестове за издръжливост. Сюжетът започва, когато се събудите на малък понтон в огромното море! В момента трябва да разчитате само на способностите си, за да останете живи и да не се превърнете в ордьовър за акула. Имате известна настройка на джоба си, която можете да похарчите за удължаване на понтона. Донесете брадвата си и отсечете палмово дърво, за да получите дърва, които можете да продадете на пазара. С възвръщаемостта можете да разширите района на вашия дрифт дизайн и да отворите нови дизайни.

Разкопчан в необозримото море, вие се раздвижвате към очевидна реалност - вашият съд се е предал на безпощадните дълбини. Разкопчан проект на малък понтон, вашето предишно съществуване на метрополни екстравагантности се размива в древната история. В момента трябва да съберете гъвкавостта и находчивостта, за да изрежете друго присъствие в средата на огромния обхват на океана.

Оборудвайте способността си да създавате, за да разширите своя деликатен понтон в процъфтяващо светилище. Създавайте устройства, защитавайте стила и развивайте изобилен разсадник, гарантиращ храната ви насред бурните води. Внимавайте обаче скитащите се ловци на дълбокото, техните диви импулси изострени да се възползват от всеки недостатък.

За щастие, морето дава любознателни животни и подкрепящи чайки, предлагащи комфорт и важни активи. С техния водач ще превърнете своя понтон в демонстрация на човешка сила, сигнал за издръжливост насред варварския океан.