Cook and Decorate


Оценявате ли ресторантите и експертните гурме игри за готвене? Вярно ли е да се каже, че търсите комбинация от преносими игри за готвене като готварска лудост и декорация на дома като трансформация на дизайна на дома? Сега просто го намирате в менюто „Гответе и украсете“. Ако обичате да готвите в кухнята с готварска треска, тъй като тази игра е изцяло базирана на реалното взаимодействие на готвенето в кухни и ресторанти, не можете да пропуснете тази нова игра за готвене и план за дома. Планирайте, гответе, сервирайте и приемайте вкусни ястия от цял ​​свят в Cooking House и се чувствайте като в красива хубава къща! Cook and Decorate е много повече от просто релаксираща и динамична игра за готвене. Ние непрекъснато се присъединяваме към традиционните стилове за подобряване на дома и готвене, за да донесем на клиентите странната радост от тези традиционни, остарели игри за готвене и да превърнем техния фантастичен дом в реалност с невероятни промени в дома.

Cook and Decorate - добре дошли в играта за готвене и украсата на кухнята, трябва да готвите и сглобите вашата фантастична кухня. Всяко ниво на играта има ограничено време и време за храна в затвора. Внесете пари за редизайн и подобряване на кухненската стая. Настройте най-ароматната храна от множество смеси.

Cook and Decorate е интригуваща игра, която се присъединява към подобряването на дома и готвенето. Сервирайте източници на храна на клиентите, за да придобиете звезди и да обновите дома си.

Малко дете на име Ана намери нова професия в малко кафене. Днес нашата смела жена има най-запомнящия се ден на работа и вие ще й помогнете да изпълни задълженията си в играта Cook and Decorate. Клиент ще влезе в коридора на кафенето и ще поиска ястие. Молбата му ще бъде предадена на кухнята. Пред вас на екрана ще видите кухненската маса, на която ще лежи храната. Трябва надеждно да приемете артикули и да настроите конкретно ястие, както е посочено във формулата. В момента, когато е приготвен, можете да го украсите с различни вкусни неща. От този момент нататък ще дадете ястието на клиента и ще получите компенсация за него.