Super Escape Masters


В Super Escape Masters вълнуващите преживявания никога няма да свършат! Това е идеалната възможност за нашите задържани да избягат от този висок затвор и да се отдалечат от NYPD! Предстои обаче изключително опасен маршрут. Бихте ли могли да им помогнете с екскурзия, за да завършат тази мисия и да ги освободите? При условие, че това е вярно, можете да започнете играта, за да започнете бягството. Най-добър късмет!

Нашият малък задържан мъж направи приличен план за бягство от затвора и се подготви да спазва уговорката днес. Проблемът обаче е, че подземието на затвора не е защитено по никакъв начин! Той трябва да помогне на други хора, докато се насочва към възможността. Бихте ли могли да му помогнете да разкрие най-сигурния път, като използвате мишката? Трябва просто да докоснете левия улов и да плъзнете мишката, за да заровите пътя. В същото време се опитайте да съберете златото, тъй като те ще ви спечелят звезди към финала на играта. За да завършите нивото и да се изкачите по стъпалата, трябва да съберете всеки един от клавишите. Ще видите различни задържани, защо да не им помогнете и да се освободят? И все пак, трябва да бъдете предпазливи с мотива, че има купчини копчета, висящи здраво за всички вас. От бомби, капани, остри бодливи ръбове и много други! Ако сте готови за тази опасна мисия, оставете играта да започне!

Super Escape Masters е изцяло създадена интернет игра, в която ще контролирате задържан, чиято цел е да избяга от затвора. Трябва да обмислите своя курс на почивка. По-често ще бъдете под земята, като целта е да се пазите от вратарите. Идвайки, вие също се опитвате да накарате различни задържани да отидат заедно с вас и да съберат ключове, които ще ви осигурят звезди към финала на нивото. Има сума от 24 нива и приятни, глупави илюстрации, така че няма да се изтощите.