Merge Dreams


Добре дошли в Merge Dreams, където ще слеете и изградите страна на чудесата, пълна с интригуващи примерни герои и истории!

Ще се сблъскате с чувството и преживяването сред смесването и фантазията, ще участвате в екскурзията на творението и изследването. Можете да консолидирате всичко в по-добри и по-впечатляващи неща за вашата екскурзия. Ще откриете примерни герои от английската детска книга „Приключенията на Алиса в страната на чудесата“, озадачаващо драконово яйце и очарователни огнени дракони, лъскави перли, огромни каси, възхитителни цветове, сияещи структури, тайни производствени линии и изненадващо легендарни животни .

Потопете се в един прекрасен свят в Merge Dreams! Стоеше настрана от чуждите дела и се занимаваше с великолепната си детска стая, когато всичко се превърна в мистичен сън. В момента трябва да преодолеете много преживявания! Може ли да се каже, че сте готови да съставите своя собствена история?

В тази невероятно категорична игра с гатанки вие няма да комбинирате просто неща, за да преодолеете нивата. Тук имате удивителен сюжет, който предполагаме, че може да знаете от вашите истории №1. Алис и нейните спътници са тук, за да отидат с вас по време на това невероятно преживяване. Ще се движите, като започнете с една цел, след това към следващата, като решите гатанките. За да се справите с объркващите нива, ще комбинирате неща, за да получите най-ненадминато нещо от това ниво. Междувременно ще видите омагьосани неща като еликсира, който ще ви направи по-скромни или ще се сблъскате с много други смели сюжетни линии. Какво ще кажете да видим къде нивата ще ви отведат към финала на тази история.

Сега е идеалното време да го изживеете с Merge Dreams, докато изпитвате чувства и опит в игра на глупаци, оживена от примерната история на Алиса в страната на чудесата, където трябва да създадете интересно място, изпълнено с магьосничество, като комбинирате широка гама от неразличими компоненти 3 с 3 или 5 на 5, което ги кара да се развиват постепенно.

Изработвайте и ремонтирайте широка гама от структури и произвеждайте множество ценни артикули, използвайте тези елементи, за да придобиете повече злато и фокуси за опит, които ще ви позволят да отворите герои, истории и нови терени, в които да изживеете това уникално изживяване. Сега е подходящият момент да помогнете на Алис да спаси всеки един от нейните колеги, от белия заек до повелителя на сърцата, минаващ покрай огромната синя гъсеница! Тази зашеметяваща отворена игра ще ви позволи да мислите амбициозно, докато пътувате през свят, напълно неясен за вас, където най-невероятните животни на планетата ще бъдат вашите най-добри партньори. Постепенно покачвайте нивото за сметка на вашата работа и продължете да консолидирате статии и животни, за да ги накарате да напредват, докато не създадете идеалния свят на пикси.

Заедно с очарователна млада дама Алис ще отидете в мистична земя. Тук вашият шампион трябва да бъде зает с подобряването на занемарен регион на мистериозна страна. Ще помогнете на Алиса в тази игра в Merge Dreams. Най-важното е, че нашата шампионка избра да си направи сътрудник. Ще бъде омагьосано зайче. Пред вас на екрана ще видите млада дама, която остава близо до дома си. Близкият до него регион ще бъде ограничено разделен на квадратни зони. В тях ще видите различни видове кутии. Прегледайте всичко внимателно. Трябва да преместите неразличими кутии заедно. Към края на асоциациите на тези неща ще получите омагьосан сандък, от който ще изскочи заек. В момента пожар развива региона с различни структури. Ще ги получите, като съедините строителните материали един с друг. Всеки път, когато регионът е развит и населен с индивиди и мистериозни животни, вие ще решите да изследвате неясни терени. На тях ще извършвате подобни дейности.