Repair It


Repair It е интригуваща игра, в която ще играете като валет за всички сделки. Многобройни електронни джаджи, по-конкретно телефони, се отделят често, тъй като има огромен брой, които могат да бъдат наранени, било то батерията или витрината. Като крик на всички сделки, вие ще оправяте различни телефони, като фиксирате или замествате изцяло увредените части. Може също да се наложи да почистите приспособлението и да замените топлото лепило. Отворете нови нива и поправете нови джаджи. Можете също така да играете играта на телефона си, така че не забравяйте да опитате!

Repair It е страхотна игра за отдих, в която има много работа, която трябва да бъде завършена! Сигурни сме, че преживявате обстоятелствата, които ще откриете в тази игра, обикновено във всекидневния си живот. По отношение на електронните джаджи, шокиращо, те се разделят така без никакъв проблем. В случай, че смятате, че получавате джаджи, какво ще кажете да проверим дали сте приемливи в това, като започнем играта!

Фиксирането и фиксирането никога не е било толкова просто, колкото изглежда в Repair It! Представете си, че имате голям магазин за приспособления и сделките ви вървят толкова добре. Имате много клиенти, които да развеселите, като им върнете разрушените джаджи, всички оправени. Вашето начинание е много ясно. Като начало трябва да разграничите проблема с тази притурка и да се обърнете към начина на отстраняване. За да направите това, започнете с размяната на увредените части, изпълнете новите видове съоръжения, когато е жизненоважно, възстановете приспособлението и накрая го подгответе да бъде предадено на клиента. Очевидно е, че не се нуждаете от толкова много усилия напразно! Като компромис за вашата администрация, можете да оборудвате магазина си с нови неща и да го възпроизведете. Докато напредвате в играта, ще отваряте нови джаджи, за да добавите още предизвикателство и да оцените повече забавление! Най-добър късмет!