Demon Killer


В един от старите дворци в затвора различни зверове влязоха в нашата реалност през портал. Вашият човек в играта Demon Killer трябва да влезе в затвора и да унищожи всеки един от зверовете и портала. Вие ще му помогнете в това преживяване. Пред вас на екрана ще видите своя човек, оборудван с всякакви оръжия. Използвайки контролните клавиши, ще го принудите да продължи напред. Огледайте се внимателно. Когато забележите противника, насочете го към него и отворете огън, за да убиете. Като стреляте прецизно, ще заличите противника и ще получите фокуси за него. От време на време наградите могат да отпаднат от противника и трябва да съберете всяка една от тях в играта Demon Killer.

В играта Demon Killer вие сте последният изостанал, който може да спаси света! Трябва да се въоръжите със запас от оръжия, защото трябва да спрете нахлуването на зли присъствия! Убийте тези дяволи за злато! Трябва да актуализирате оръжията си, за да развиете допълнително контрола и да получите повече боеприпаси. Целеви изстрели в главата за успешни наранявания срещу врагове. Бихте ли могли да издържите атаката на зли присъствия?

Изнервящ стрелец, пълен с врагове. Насладете се на ужасния климат на подземния проход. Бийте се с тълпи от противници и ремонтирайте оръжията си. Вие сте този, който може да спаси света! Въоръжете се със запас от оръжия и спрете нахлуването на зли присъствия. Опитайте се да не правите пауза и да използвате своя потенциал за стрелба. Убивайте зли присъствия за злато. Купете боеприпаси и ремонти в менюто на играта. Удряйте удари в глава за възнаграждение. Спаси света!