Stickman Parkour 2: Lucky Block


Stickman Parkour 2: Lucky Block е 2D игра със стикмен паркур, в която обръщате, отскачате по ръба и скачате два пъти в посоката си през 80 нови нива! Внимавайте за препятствия като динамит или лед и използвайте удобни блокове като тини, за да се изпратите напред! Състезавайте се срещу друг стикмен на всяко ниво и тествайте способностите си, за да проверите дали можете да се превърнете в окончателна легенда за паркур.

Stickman и опитът са взаимозаменяеми от доста време! Нашият луд спътник цени широка гама от начинания и всеки път с наслада се надпреварва да посрещне нови преживявания. Днес можете да го консолидирате и да се впуснете в объркващо начинание. Измислихме как да ви заинтересуваме? Наистина, добре дошли в страхотната игра за активност Stickman Parkour 2: Lucky Block.

Stickman Parkour 2: Lucky Block е пълнена паркур игра, в която преодолявате препятствията, като използвате способностите си за паркур. Заобикаляйте препятствията, изкачвайте се по ръбове и стигнете до портала в този блоков свят на Minecraft! Отскочете в стил Vex върху охлювите, за да полетите по-високо. Помогнете на стикмена да премине през различни биоми и да играе с различни пръчки!