Surviv.io


Surviv.io е 2D мултиплейър игра за издръжливост. Подобно на PUBG и Fortnite, Surviv.io зависи от известния режим на игра на battle royale. Започвате играта с нищо и напредвате, като грабите оръжия и други неща. Свалете различни играчи, за да вземете и техните неща. Избягвайте червената зона, която заобикаля територията на играта. Последни успехи на играча.

Surviv.io е може би най-масовите програмни игри за битка, в близост до Zombs Royale и Yohoho.io.

Surviv.io е примерен кралски бой, в центъра на който е основната издръжливост. Започвате с нищо и се биете през играта, като сваляте различни играчи и вкарвате грабежи. Намерете и се въоръжете с оръжие и патрони, за да превъзхождате. Използвайте консумативи, за да презаредите вашето благосъстояние и нивата на адреналин. Мислете стратегически и играйте внимателно - когато захапете праха, няма да се възроди.

Влезте през един от вашите онлайн медийни записи, за да отворите свои персонализирани подробности, мисии и зареждане.

Fight Royale е режимът за самотни игри в Surviv.io. Това е режим на игра, при който регионът на игра се свива, правейки зона с червени граници около водача. Впоследствие играчите са ограничени по-близо до центъра, където битката става по-необикновена.

Surviv.io може да се играе в изпълнение, по двойки или в екипаж (4 играчи).