Fierce Shot


Заемете своето място във футболното състезание в аниме област с Fierce Shot! Внесете пари и се фокусирайте върху експертизата, изправете се срещу смели противници, напреднете през състезанието и проверете дали можете да стигнете до финала! Научете феноменални атаки, за да победите съперниците си в зеленото поле и демонстрирайте способностите си!

Изкачете се през аниме футболно състезание с тези трудности! Дръжте краката си топли и способностите си отворени, тъй като това няма да е като някои други мачове, на които сте били. Вашите противници може да са експерти, но имате неподражаеми удари. Гледайте ситуациите на вашите съперници на терена и начертайте курс за топката. Можете да привлечете завой, за да заблудите врага. Внимавайте за началото отдолу и избягвайте различни играчи. Ползотворните удари изпълват лентата за силни удари по-горе, предлагайки следващия ви шанс да се издигнете. Можете да гледате упражнението с инструкции в играта, за да разберете как да приложите тази способност. Осигурете експертни фокуси, като печелите мачове, и преработете вашите способности в менюто на профила. Пригответе се за купите и състезанията, следвайте поводите и ги спечелете всички, за да отворите всички способности! Използвайте интересните си способности и стигнете възможно най-далеч.

Безопасно ли е да се каже, че наистина обичате футбола и мангата? В момента двамата се срещат във Fierce Shot!

Трябва да започнем състезанието! Изпълнете всяка от трудностите на Mainland и Global Cups и никой не може да ви попречи да се превърнете в най-добрия на планетата.

Работете върху способностите си чрез подготовка в безкраен режим и се справяйте с напредъка си стъпка по стъпка, за да подобрите удара си, по-заземен и по-прецизен.

Fierce Shot е базиран на физиката наука футболен мач, в който изпълнявате всяка една от трудностите в Mainland и Global Cups и никой всъщност няма да иска да ви попречи да се превърнете в най-добрия на планетата. Работете върху способностите си чрез постоянен режим на подготовка и се справяйте с подобрението си стъпка по стъпка, за да подобрите, по-заземени и по-точни удари!