Slingshot


В Slingshot се подгответе да предизвикате различни играчи или направете честни усилия да победите компютъра в страхотен тест! Поставете своето място до дъската и не позволявайте на вашия съперник да придобие по-голям брой фокуси от вас! Имате ли нещата, за да съхранявате всяка една от фигурите си на страната на вашия съперник?

Включително интерактивността за мултиплейър, това е идеална възможност да имате съперничество в добри времена с вашите спътници. Целта на тази игра е да съхранявате всичките си парчета в контейнера на вашия съперник. Започнете играта, като докоснете бутона за възпроизвеждане в основното меню и след това изберете проверка на играча и ниво на проблем. На следващия етап изберете човек. Има широка гама от страхотни герои, така че изберете този, който ви харесва най-много. След това в този момент изберете сортиране за вашите игрални фигури. Всеки тип дава алтернативна актуализация на детайлите, така че изберете тази, от която се нуждаете. В момента, когато започнете, ще видите, че се движи показалец. Поставете честно усилие, за да определите времето за хода си, когато той сочи към товара на съперника ви, за да накарате фигурата ви да се придвижи към тази страна през отвора на товара нагоре. Играчът, който съхранява всичките си фигури от страната на своя съперник, доминира в мача. Успех и приятно прекарване!

В случай, че търсите приятна игра на маса, присъединете се към състезанието SlingShot. Просто започва. Играта може да се играе от един до четирима играчи. Честно казано, независимо дали изберете режима за един играч, ще имате съперник като бот за компютър. Указанията са невероятно основни - да преместите чиповете си на страната на противника. Дъската е изолирана от напречна греда с малко отвор. Трябва да хвърлите чиповете си в него. Докато хвърляте вашите, опитайте да хвърлите чинии на съперника, които той ефективно е хвърлил. Човекът, който бързо се разпорежда с чиповете си, ще бъде шампионът в играта SlingShot.