Skribbl.io


Skribbl.io е най-добрата мултиплейър игра за рисуване, Ако оценявате игри, например, Pictionary, ще си прекарате чудесно, играейки тази игра за рисуване на мултиплейър. В това заглавие клиентите трябва да се бият един срещу друг, използвайки чертежи и собствена представа. Докато играят тази игра, клиентите я взимат, за да привлекат статии и се опитват да ги фигурират.

Всеки клиент продължава да тегли - в играта присъстват и различни играчи, които могат да се интересуват от играта. Избраният клиент трябва да нарисува каквато и дума да му бъде дадена. Различните играчи трябва да го накарат да вземе фокуси. Играчите трябва да бъдат много бързи и да продължават да се фиксират, за да могат бързо да фигурират.

Играта се състои от рисуване и спекулация. Всеки рунд играчите трябва да се опитват да разберат думата - колкото по-бързо се спекулира думата, толкова повече фокуси печели играчът. Играчите трябва да бързат да получат най-добрата позиция, за да могат да привлекат избраната дума в следващия кръг.

В най-високата точка на игралния екран думата е подчертана - това позволява на играчите да осъзнаят броя на буквите на планетата. За всеки рунд има часовник - ако играчът не разбере думата в определеното време, той не увеличава фокуса.

За хората, които ценят играта на думи, това заглавие ще даде толкова много забавление. Играчите могат добре да се забавляват, опитвайки се да фигурират чертежи. Освен това те могат също така да оценят своите способности за рисуване и да видят какви шедьоври могат да направят.

В случай, че оценявате игри с думи или игри с игри, защо не оцените някои различни заглавия? Pixelz.io, например, е страхотна привличаща игра, която играчите могат да консолидират, за да направят изработката на всеки пиксел на свой ред.