Amazing Dominoes


Domino е една от най-известните настолни игри. Днес, в новата игра Amazing Dominoes, трябва да ви представим усъвършенстван вариант, който можете да играете на всяка авангардна джаджа. В абсолютната начална точка трябва да изберете количеството противници, които ще участват в мача. От този момент нататък на екрана ще се покаже бойно поле със символи на играч. Всеки от вас ще получи определен брой домино. Ще започнете да предприемате действия, както е посочено в специфични стандарти. Припомнете си, че вашето задължение е да изхвърлите всеки един от заровете си толкова бързо, колкото наистина може да се очаква и съответно да спечелите рунда. В случай на изчерпване на ходовете трябва да приемете зарове от помощното тесте.

В Amazing Dominoes се пригответе да предизвикате себе си и да изпробвате способностите си. Включвайки приятни 2D дизайни и интерактивност, формираща навик, тази игра ще изведе вашите способности за домино на по-високо ниво. Безопасно ли е да се каже, че сте готови да скочите и да се забавлявате добре? Какво ще кажете да започнем да играем!

Вярно ли е или не, че се излежаваш и седиш бездействащ? Не казвай повече! Имаме идея. Вървете с нас и играйте на домино. Можете да играете тази игра в мрежата и от утешенията на вашия дом. Просто ви трябва мишката, за да играете тази игра. Ако приемем, че сте подготвени, какво ще кажете да започнем! Има 5 уникални игри на домино, които можете да разглеждате. Това са Muggins, Draw, Block, Sewastopol и Bergen. Можете да започнете с един от тях и да продължите да играете с други. Вашата цел е да съпоставите домината с подобен брой точки. Играта завършва, когато един от играчите изхвърли множеството камъни или никой не може да предприеме действие. За да разберете допълнително за тънкостите на всеки режим на игра, можете да докоснете въпросителния знак близо до тях. Можете да играете с поне 2 играчи, ако имате нужда. Доминирайте във всяка игра, за да увеличите успеваемостта си и да заемете мястото си в най-високата точка на класацията. Можете също така да закупите различни камъни и тонове за основа със звездите, които придобивате от спечелените мачове. Приятно прекарване на играта.

Amazing Dominoes е предварително пакетирана игра, в която поставяте домино близо едно до друго. Това е като игри като Scrabble и Boggle, но с още по-числовен тест. Чувствайте се свободни да му предложите шанс сега: Amazing Dominoes е най-ефективният начин да репетирате и допълнително да развиете своите способности за домино!