Pop-Pop Candies


За да получите бонбони във виртуалния свят, не е нужно да се занимавате с пари, трябва да използвате обосновка и ум, но те са най -важните пари в света на игрите. Вероятно сте свикнали с това и не се учудвайте на принципите, които съществуват в играта Pop-Pop Candies. Различни видове десерти са позиционирани ефективно на бойното поле, като часовата скала в долната част на екрана седи здраво за основното щракване, или натиснете, за да започнете началото. За да съберат важно, за да обединят най -малко три неразличими неща заедно, това няма да им позволи да останат и те ще паднат. За да завършите нивото по -бързо и да имате право да получите три златни звезди, направете снимки на перфектното място, което ще позволи на пирамидата да падне напълно. Преценете обстоятелството преди прекратяването, за да стоите настрана от грешки и предприемете правилните действия. Игра Поп-поп бонбони - брилянтни с практични илюстрации, на терена можете да откриете различни видове десерти: бонбони, шоколад, красиви сладкарски изделия. Те изглеждат толкова разумни, че може да искат да ядат, толкова заредени с десерти, за да не се мърморят в играта и ще откриете над 100 енергизиращи нива с различни задачи и трудности. Участвайте в играта Pop-Pop Candy - това е ситуацията, когато сладкото не може да бъде прекалено.

Вкусно лакомство на игра, смесване на сладки скуош с балон стрелец! Съпоставете поне 3 от вкусните сладкиши, за да ги пуснете от играта. Елиминирайте целия бонбон, за да преминете всяко ниво. Колкото по -бързо завършите всяко ниво, толкова повече звезди ще получите. Опитайте се да завършите всяко от 110 нива.

Поп-поп бонбони от b10b е невероятно изпитание за вашите способности за решаване на загадки и вашите рефлекси. С над 100 движещи се загадки за доминиране и нива на постоянство в състезанието за изследване, тази игра Match 3 ще ви държи ангажирани за доста дълго време. Има много брилянтни тонове и забавни илюстрации в изобилие и ще обожавате приключението да пускате сладкарските изделия и да получавате наградите. Спомнете си, че сте с времето като опонент, така че ще трябва бързо да се спрете на избора, като приемете, че трябва да спечелите колкото се може повече звезди, колкото може да бъде позволено. Прекрасно планирани и дълбоко формиращи навици, в крайна сметка ще играете Pop-Pop Candies отново и отново. Играйте поп-поп бонбони сега.