Parking Fury 3D: Night Thief


В Parking Fury 3D: Night Thief е 12:00, идеалното време за мами. Работата ви започва сега. Вярно ли е, че сте готови да вземете превозни средства и да изпробвате вашите напускащи способности едновременно?

Добре, значи нашият шофьор номер едно е тук. Добре дошли! Намерихме още една работа за вас! За да завършите тази игра, имате нужда от малко смелост, страхотни способности за шофиране и невероятни спиращи способности. Всеки ден ще ви даваме нови мисии. Какви са тези мисии? Боже, не е толкова объркано, наистина! Просто трябва да вземете превозни средства и да ги предадете на нашите клиенти. Обикновено грах, нали? Ще започнете екскурзията си в нашия навес за автомобили. За да откриете каква е основната ви цел, просто оставете автомобила си в бялата зона. Можете да хвърлите поглед към водача в горния ляв ъгъл на екрана, за да видите къде трябва да пренесете превозното средство. Просто следвайте белия болт и ще се оправите. Когато пристигнете на място, оставете автомобила си в бялата зона и вземете другото превозно средство. Бъдете внимателни с ченгетата, след като вземете превозно средство и се опитайте да не се сблъскате с тях. Бихте предпочели да не прекарвате времето си на земята в затвора, нали? Не можете да се наситите на приема? В този момент можете също така да вземете превозните средства, които можете да разгледате и наоколо, като натиснете CTRL. Изпълнете мисии за отваряне на нови превозни средства.

Спирането на Fury 3D Night Thief е отделението на известния Parking Fury 3D. Тази игра ви позволява да репетирате напускащите си способности в прекрасен 3D климат, използвайки набор от различни превозни средства. Тази игра има допълнителното място за вечерна обстановка - можете да карате автомобила си в град, който е осветен от изумителни улични лампи и да прегърнете неизвестността. Винаги, когато сте избрали вашето превозно средство, трябва да влезете в града и да изпълните множество различни мисии.

Няколко мисии очакват да оставите автомобила си в различни райони из града, други са по-ясни, например, разбивайки автомобила си няколко пъти! В случай, че видите прекрасно превозно средство в града, обикновено можете да изскочите и да го вземете, все пак бъдете предпазливи, тъй като можете да бъдете заловени от полицията! Докато напредвате и изпълнявате повече мисии, можете да отваряте нови превозни средства и актуализации. Бихте ли успели да се превърнете в спиране и шофиране да доминирате и да победите този град около вечерта?