Ninja Parkour Multiplayer


Ninja Parkour Multiplayer е 2D игра, в която целта ви е да стоите далеч от препятствия по пътя си до най-отдалечената граница на игрището. Бързото развитие и скоковете в точността ще ви отведат далеч. Разклащането ще ви върне направо в началото.

Можете да играете в поверителна стая или да скочите в стая, пълна с различни нинджи с подобно ниво като вас - да стигнете до най-отдалечения предел на този оживен от Япония мегаград, без да бъдете наранени. Играта е настроена на вода и над главата, така че в крайна сметка ще скачате върху лампи отгоре, ще се справяте с носещото се суши, ще мащабирате огромни чинии, ще се движите по инерция през клечки за хранене, ще се придържате към пагоди и това е само началото. Целта е вертикална, така че тези стратегии и ходове на нинджа са фундаментални.

Като общо правило имате четири контроли, които можете да използвате. Това е WASD игра, така че развитието ви е ограничено до подскоци, ходене на заден ход и напредване при ходене. Вашият нинджа може да продължи напред и част от скоковете са стегнати - това е мястото, където вашата точност ще стане неразделен фактор. Едно подхлъзване може да ви прати да паднете в дълбоките води и да се върнете обратно към началото или в идеалния случай върху парче суши точно под вас, ако имате късмет.

Всеки нинджа боец ​​трябва да има пъргавина и страхотни рефлекси. Днес, в новата вълнуваща уеб базирана игра Ninja Parkour Multiplayer, вие ще помогнете на вашата легенда да усъвършенства тези свойства, използвайки паркур. Вашата личност ще бъде очевидна на екрана пред вас, обикаляйки района, за да се движите. Контролирайки дейностите на нинджата, вие ще скачате, започвайки от един артикул, след това към следващия, ще се изкачвате по възпиращи елементи и ще обикаляте различни примки. По пътя ще събирате златни монети и различни неща, които в играта Ninja Parkour Multiplayer ще ви донесат фокуси, а легендата ще получи допълнителни подобрения.

Нинджите са изключителни шампиони, които не познават умората или страха, те са светкавично бързи и солидни, осъзнават, че как обикновено ще бъде неоткриваемо и последователно изпълняват задачите си. Както и да е, само хората, които тренират много и непрекъснато развиват своите способности, могат да се превърнат в нинджа. Случайно, в новия мултиплейър платформинг имате невероятния шанс да участвате в подготовката на нинджа и да станете един от членовете в прогресивно създаващата се дейност.