SlashZ


SlashZ е игра за възстановка на рязане, при която изрязвате различни семейни предмети от различни точки. Направете повърхността колкото е възможно по-малко, без да режете безупречните насекоми. Опитайте се да ги запомните за подобен регион, докато режете елемента. Всяко ниво ви поставя пред друг предмет и има повече от 100 нива, за да завършите с проблеми при преместването! Започнете с предната стая на вашите семейни предмети и постепенно се преместете, за да преместите напреднали нива като кръстовище и дори продавачи на храна! Съсредоточете се върху допълнителни цели като летящи насекоми, комбинации от парчета и идеални разфасовки, тъй като те ще ви помогнат да постигнете по-добър фокус. Споделете SlashZ с вашите другари и вижте кой има най-стабилната ръка.

Докоснете или щракнете, след което в този момент плъзнете, сякаш режете нещо с някаква ножица. Правете това, докато не сключите уникалното парче с всеки един от скарабеите в подобна половина.

Трябва да отидете до къщата, където са се запалили много калинки. Всъщност това са безобидни буболечки, но тяхното преливане в къщата стресира нейните собственици. Характерното за калинките в играта е, че се чувстват перфектно в огромни региони. Във всеки случай, ако приемем, че тези региони са изрязани, действителните грешки ще изчезнат. Изхвърлете ги, като знаете този компонент.