Galactic Judge


В Galactic Judge, справедливостта на Вселената е във вашата ръка. Отскочете в космическия си кораб и се пригответе да убиете всеки един от враговете си, който подкопава равновесието на Вселената. Лазерите, космическите скали и взривовете са от съществено значение за тази приятна игра с космическа тематика. Имате ли неща, за да завършите всяка една от мисиите и да носите хармония във Вселената?

Пространството е безкрайно, но няма да спрете, докато не заличите всеки злодей! Вашата цел в тази игра е да завършите всяка мисия, като заличите всеки враг в играта и се справите, докато супервизорът не се бие и побеждава и тях. Можете да играете играта с мишката. В основното меню можете да видите 4-те си подробности за надстройване и вашите мисии отдолу. Трябва да придобиете брилянтни звезди, за да препроектирате данните си, така че кликнете върху началния улов, за да започнете да играете. Щракнете и преместете курсора около екрана, за да преместите космическия си кораб наоколо. Унищожете космическите скали и лодките противник, за да придобиете звезди и катализатори. Вашето благополучие е разположено в най-високата точка на екрана, така че внимавайте за него. Успех и приятно прекарване!

За допълнителни игри по този начин, не забравяйте да проверите нашия асортимент от уеб и безплатни игри за активност. Оценявам!