Mahjong Word


В случай, че сте похвалили първите думи на Маджонг или сте фен на Скрабъл, който никога не е опитвал, ще се забъркате с тази безплатна онлайн дума ...

В случай, че сте обожавали първите Mahjong Words или сте фен на Scrabble, който никога не се е опитвал, ще си поиграете с тази безплатна онлайн игра с пъзели. Mahjong Words добавя няколко нови актуализации и акценти към известната уеб базирана игра Mahjong Words.

Указанията са еквивалентни на първите Маджонг думи. Щракнете плочките с букви, за да напишете изрази до 8 букви, в този момент щракнете върху бутона за изпращане. В случай, че сте написали дума в нашата референтна дума, плочките се елиминират. Елиминирайте всяка една от плочките, за да спечелите. Новата рамка за оценяване ви дава точка за всяка елиминирана плочка, точно както множители за бинго (думи от 7 или 8 букви). Освен това получавате награда от серия за всяко бинго, което вкарате последователно.

Стремя се да подобря играта в зависимост от идеите на клиента. Предстоят ми още няколко през следващите не много седмици.

Както обикновено, не се колебайте да ми изпращате идеи за думи или подобрения с идеите, присъединени под играта.