Surf Riders


Surf Riders е великолепната аркадна игра, в която трябва да се возите на вълните и да сърфирате може би в най-невероятните води през океаните. Завоят с тази игра е, че можете да се справите с действителните океани, за да ги накарате да се приспособят и да направят защитен участък за сърфиста. Повдигнете се и спуснете всеки сегмент вода, за да позволите на сърфиста да продължи да се вози в прекрасното море.

За да получите по-висок резултат, развитието на водите позволява на сърфиста да събира монети, докато движи напредъка. Можете да търгувате с тези монети за по-добри сърфисти, тъй като има голяма група нови, които можете да отворите. Помогнете на сърфиста да пътува доколкото можете и не го оставяйте да катастрофира! Приятно прекарване!

Помогнете на вашите светци да разширят вълните в тази нова игра за езда. Преместете вълните тук и там, за да получите ефективно и сигурно следващата вълна. Опитайте се да не позволявате на вашия герой да се сблъска с вълна или падащо надолу или той е приключил. Съберете монети, за да отворите нови светци, докато работите по пътя към най-високата точка на класациите.